GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w
Organik Madde 15
Organik Karbon 7
Toplam Azot 1
Suda Çözünür Potasyum 1
pH 3,5-5,5
KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU
KULLANILACAK BİTKİ |
KULLANIM DOZLARI |
KULLANIM ZAMANI |
|
Damla Sulama, Yağmurlama veya Sprink Sulama |
Topraktan |
||
SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.) |
250-500 gr/da |
100 gr/100 lt su |
Fide dikimi sonrası ve gelişim süresi boyunca |
AÇIK TARLA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.) |
250-500 gr/da |
100 gr/100 lt su |
Fide dikimi sonrası ve gelişim süresi boyunca |
BUĞDAY, ARPA |
- |
100 gr/da |
Kardeşlenme dönemi ve sapa kalkma dönemi |
MISIR, PAMUK |
- |
100 gr/da |
Gelişim dönemi boyunca |
PATATES, ŞEKERPANCARI |
250 gr/da |
100 gr/da |
Gelişim dönemi boyunca |
NARENCİYE, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK |
500-1000 gr/da |
100 gr/100 lt su |
Gözler patladığında, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde uygulanır. |
YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI |
500-1000 gr/da |
100 gr/100 lt su |
Çiçek öncesi, çiçek sonrası, meyve gelişim döneminde uygulanır. |
BAĞ |
500-1000 gr/da |
100 gr/100 lt su |
Gözler patladığında, çiçeklenme devresinde, meyve gelişim döneminde uygulanır. |