Quantum Plus

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w

Suda Çözünür Mangan (Mn)     0,5

Suda Çözünür Çinko (Zn )     1

 

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

KULLANIM ZAMANI

Damla Sulama, Yağmurlama veya Sprink Sulama

Yapraktan

SERA SEBZELERİ

(Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

250 cc/da

100 cc/100 lt su

Fide dikiminden hemen sonra ve hasada kadar olan süreçte 15-20 günde bir uygulanabilir.

AÇIK TARLA BİTKİLERİ

250 cc/da

100 cc/da

Fide dikiminden hemen sonra ve hasada kadar olan süreçte 15-20 günde bir uygulanabilir.

NARENCİYE ve NAR

1 lt/da

100 cc/100 lt su

Çiçek öncesi, çiçek sonrası, meyve gelişim döneminde uygulanır.

MARUL, LAHANA, ISPANAK, KARNABAHAR, v.s.

250 cc/da

100 cc/da

İlk uygulama 4-5 yapraklı iken, 10-15 gün ara ile 4-5 kez uygulanır.

PATATES

200 cc/da

100 cc/da

Yumru oluşumu başlarken 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır.

ENDÜSTRİ BİTKİLERİ

-

100 cc/da

Çiçeklenme öncesinde uygulanır.

YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK

1 lt/da

100 cc/100 lt su

Gözler patladığında, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde uygulanır.

MUZ

250 cc /da

100 cc/100 lt su

İmardan(onarım) hemen sonra ve hevenk(dal) doğumundan önce uygulanır.

BAĞ

1 lt/da

100 cc/100 lt su

Gözler patladığında, çiçeklenme devresinde, meyve gelişim döneminde uygulanır.

ŞEKER PANCARI

200 cc/da

100 cc/da

Kök büyümesi başladığında, şeker birikimi başladığında, hasattan 1-1,5 ay önce uygulanır.

TAHILLAR

-

50-100 cc/da

Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde uygulanır.

MISIR

200 cc/da

100 cc/da

İlk uygulama 6-8 yapraklı iken yapılır ve 10-15 gün sonra tekrarlanır.