GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0,5
Suda Çözünür Çinko (Zn ) 1
KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU
KULLANILACAK BİTKİ |
KULLANIM DOZLARI |
KULLANIM ZAMANI |
|
Damla Sulama, Yağmurlama veya Sprink Sulama |
Yapraktan |
||
SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.) |
250 cc/da |
100 cc/100 lt su |
Fide dikiminden hemen sonra ve hasada kadar olan süreçte 15-20 günde bir uygulanabilir. |
AÇIK TARLA BİTKİLERİ |
250 cc/da |
100 cc/da |
Fide dikiminden hemen sonra ve hasada kadar olan süreçte 15-20 günde bir uygulanabilir. |
NARENCİYE ve NAR |
1 lt/da |
100 cc/100 lt su |
Çiçek öncesi, çiçek sonrası, meyve gelişim döneminde uygulanır. |
MARUL, LAHANA, ISPANAK, KARNABAHAR, v.s. |
250 cc/da |
100 cc/da |
İlk uygulama 4-5 yapraklı iken, 10-15 gün ara ile 4-5 kez uygulanır. |
PATATES |
200 cc/da |
100 cc/da |
Yumru oluşumu başlarken 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır. |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ |
- |
100 cc/da |
Çiçeklenme öncesinde uygulanır. |
YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK |
1 lt/da |
100 cc/100 lt su |
Gözler patladığında, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde uygulanır. |
MUZ |
250 cc /da |
100 cc/100 lt su |
İmardan(onarım) hemen sonra ve hevenk(dal) doğumundan önce uygulanır. |
BAĞ |
1 lt/da |
100 cc/100 lt su |
Gözler patladığında, çiçeklenme devresinde, meyve gelişim döneminde uygulanır. |
ŞEKER PANCARI |
200 cc/da |
100 cc/da |
Kök büyümesi başladığında, şeker birikimi başladığında, hasattan 1-1,5 ay önce uygulanır. |
TAHILLAR |
- |
50-100 cc/da |
Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde uygulanır. |
MISIR |
200 cc/da |
100 cc/da |
İlk uygulama 6-8 yapraklı iken yapılır ve 10-15 gün sonra tekrarlanır. |